18χρονη επισκέφθηκε διαβόητο κακοποιό στη φυλακή και αυτός την κατακρεούργησε

Με οργή και αγανάκτηση οι πολίτες της Παραγουάης αντιμετωπίζουν το φόνο μιας κοπέλας μόλις 18 χρονών, της Lidia Meza Burgos, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη στο κελί του Βραζιλιάνου αφεντικού καρτέλ ναρκωτικών, γνωστoύ και ως Marcelo “Piloto” Pinheiro.

Όπως όλα δείχνουν, ο εγκληματίας προέβη σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη προκειμένου να μην εκδοθεί στην Βραζιλία όπου έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη.

Η Lidia Meza Burgos, 18 ετών, βρέθηκε στο κελί του Marcelo “Piloto” Pinheiro στις 17 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, Ασουνσιόν. Είχε επανειλημμένα κτυπηθεί και μαχαιρωθεί με ένα κουζινομάχαιρο, όπως είπαν οι αρχές.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το γιατί η νεαρή επισκέφθηκε τον Pinheiro και πώς βρέθηκε στο κελί του παραμένουν ασαφείς. Το τοπικό μέσο ενημέρωσης UltimoHora ανέφερε ότι ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφθηκε το αφεντικό του καρτέλ, ο οποίος αντιμετωπίζει 26 χρόνια φυλάκισης στη Βραζιλία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, του λαθρεμπορίου όπλων, της ληστείας και της διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Pinheiro βρέθηκε στην Παραγουάη και συνελήφθη, έξι χρόνια μετά την διαφυγή του από τη Βραζιλία, διάστημα στο οποίο καταζητείτο. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως μόλις εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο νοσοκομείο ωστόσο είχε εκπνεύσει.

Ο πατέρας της, Φρανσίσκο, δήλωσε ότι η οικογένειά της ζούσε στην Αργεντινή αλλά πρόσφατα είχε μετακομίσει πίσω στην Παραγουάη και ότι η κόρη του φρόντιζε μια γυναίκα ηλικίας 90 ετών.

Susana Balbuena@Bal_Susan

El Estado debe investigar el crimen de . No basta con expulsar a su asesino! 😠🔥

19 people are talking about this

 

Documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί